Heb je vragen over Mariahoeve aan Zet? Kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Zo niet, neem dan contact met ons op.
Op 10 maart wordt de uitslag bekend gemaakt. De uitslag wordt ook op deze website gepubliceerd met daarbij een uitleg hoe de uitslag tot stand is gekomen.
Stuur een email met je telefoonnummer, plan naam en jouw idee hoe je verder wenst te gaan naar: haagsehout@denhaag.nl
Nee, alleen bewoners van de wijken Mariahoeve en Marlot van 12 jaar en ouder mogen stemmen.
Wat vervelend! Stuur een e-mail naar mariahoeveaanzet@denhaag.nl en dan kijken we wat we kunnen doen.
Een stemcode bestaat uit 8 tekens (cijfer en letters) en is hoofdlettergevoelig. Controleer nogmaals of je alle tekens juist hebt overgenomen. Lukt het nog steeds niet? Stuur een e-mail naar mariahoeveaanzet@denhaag.nl.
Je stem is goed opgeslagen als je in stap 4 een bevestiging ziet waar staat; ‘Gelukt, je hebt gestemd!’ Het stemmen werkt in 4 stappen. In stap 1 kies je je favoriete plannen. In stap 2 controleer je in het overzicht of je tevreden bent met je gekozen plannen. In stap 3 vul je de stemcode in die je per brief hebt ontvangen, waarna je vervolgens klikt op de knop ‘Stemmen’.
Als je het lastig vindt om online te stemmen, vraag dan hulp van vrienden, familieleden of buren en volg hierbij de richtlijnen van het RIVM. Indien het voor jou niet mogelijk is om online te stemmen, neem dan contact op met de projectleider via de contactpagina.
Jouw unieke stemcode is persoonlijk geadresseerd. Het is de bedoeling dat iedereen voor zich stemt. Uiteraard kun je mensen die hulp nodig hebben, ondersteunen bij het invoeren van hun unieke code als zij dat op prijs stellen (uiteraard met inachtneming van de RIVM richtlijnen).
In totaal zijn er 75 plannen ingediend, waarvan er uiteindelijk 27 zijn geselecteerd voor de stemronde. Als jouw plan niet bij deze 27 hoort, dan kan er ook niet op gestemd worden. Er zijn twee redenen waarom jouw plan niet is geselecteerd: je plan heeft niet de benodigde 25 likes gehaald of je plan is niet als haalbaar beoordeeld tijdens de haalbaarheidscheck.
Als het goed is, heb je hierover een e-mail ontvangen met een uitleg of heb je telefonisch uitleg gekregen. Je kan ook via alle plannen kijken hoe jouw plan en andere plannen zijn getoetst. Heb je geen e-mail ontvangen en wens je alsnog een uitleg? Stuur dan een e-mail naar mariahoeveaanzet@denhaag.nl.
Plannen konden tot en met 29 december geliked worden. Alle plannen met minimaal 25 likes gingen door naar de haalbaarheidscheck. Niet alle plannen waren haalbaar. In totaal zijn er 75 plannen ingediend, waarvan er uiteindelijk 27 zijn geselecteerd voor de stemronde. Als jouw plan niet bij deze 27 hoort, dan kan er ook niet op gestemd worden. Er zijn twee redenen waarom jouw plan niet is geselecteerd: je plan heeft niet de benodigde 25 likes gehaald of je plan is niet als haalbaar beoordeeld tijdens de haalbaarheidscheck.
Je kan op de pagina alle plannen kijken hoe het plan en alle andere plannen zijn beoordeeld.
Nee. Eerst wordt gekeken wie het plan gaat realiseren. In sommige gevallen is dat de gemeente, in andere gevallen een bedrijf, bewoner of een maatschappelijke organisatie. Dat hangt helemaal af van de aard van het plan. De gemeente kan het bedrag alleen uitkeren aan een rechtspersoon, bijvoorbeeld een bedrijf of maatschappelijke instelling en niet rechtstreeks aan een bewoner. Indien een bewoner zelf de uitvoerende partij van het winnende plan is, zal het bedrag via de bewonersorganisatie worden uitgekeerd.
Leuk dat je zo enthousiast bent over Mariahoeve aan Zet. Dat zijn wij ook!
Ook los van het wijkbudget helpen wij je graag om je initiatief verder te helpen. Zo kijken wij of je idee uitvoerbaar is en of het in aanmerking komt voor een activiteitensubsidie.
Wil je op de hoogte blijven van Mariahoeve aan Zet? Vul dan je e-mailadres in.